Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppvis


Regnet faller
över havet

och alla droppar
blir del,
var och en för sig
men ändå inte

som oändligheters oändlighet
adlad till oändlighet.

Så även vi
medan vi låtsas
som om det regnar -
och bara ser regnet
och havet.






Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-20 18:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Jättefin text ! Instämmer med nedan - skänker ro - men samtidigt får den mig att tänka på Allan Edwalls " Lilla bäcken " och den är lite sorgsen . . .
2022-02-22

  Maria Sundelin VIP
Talande
2022-02-21

  Eva Langrath VIP
Vacker text som skänker mig ro.
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP