Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tecken


Första tranan

en försiktig optimism
smyger sig i n i mitt sinne
den första tranan har visat sig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-20 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
såg en vit duva idag.
och en blodhundvalp!
(nej, den åt inte upp mig =)
ja
väldigt fint..
våren är i sikte
det få inte va med vinter
orkar snart inte..
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP