Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det snöar,

stora stora flingor
jag känner inre frid.
har himmelen kommit.
med frid till vår jord.
tänk så fint o vackert.
tänk alla skall glädja sig.
av denna korta tid,
vi alla vandra här.
ta e mot naturen dag.
känns som naturen.-
håller på att gå under.
det är naturen
läker våra kroppar.
o trasiga själar,
det är inte medicinen.
det är närheten till varandra.
att kunna sträcka ut en hand.
till varandra i glädje o sorg.
tack till himmelens vita snö.
.du glädjer min dag.
utan naturen hade jag inte,
orkad mer dessa sjukdomar .
o död o dödnaturen finns vid.
min sida dag o natt.
vädret är som sanningen.
vit o ren för oss alla n i denna finna underbara värld.
just nu när det snöar alt är vit rent o fint i dag.
skrev när jag tittade uti morse.
av birgitta 21.2.2022











Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-21 09:51



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina ord om snön och att finna ro och glädje i naturen som är oss given!
2022-02-21

  Öknens Ros VIP
Ett stilla snöfall med stora flingor känns som magi!
2022-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om naturen och dess helande kraft.
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP