Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI HAR OMYNDIGFÖRKLARATS AV DIKT-ATORN

Vi har omyndigförklarats

av Dikt-atorn

Han som har all makt

mellan polcirkeln och ekvatorn

Inget alls av det vi skriver

verkar duga

så dra er undan nu

i höghus och i stuga

 

Skarprättarn dyker upp

Den enväldige ska tala

Alla vi andra ska då framstå

som pekorala

Och kanske är det så

att han vill ha monopolet

Det är nog därför bödeln låter

oss smaka stålet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2022-02-22 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP