Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksamma text

min skyddsängel-
jag måste ha en skyddsängel.
alt som hänt mig hela livet-
har råkat ut för allting.'
har klarat livet flera gånger.
slagit i huvudet flera gånger .
fick stroke kunde inte se o gå.
men jag gav mig inte.
håll på att kroka med bilen.
haft tarmblödningar nära döden.
klarade mig tog tid at komma tillbaka.
tog tid att komma tillbaka.
har opererat mina ögon 2021,
ätit för mycket medicin.
nu tar bort så mycket jag inte mår bra av.
kraften går ur.
men vad bra o stark jag blir när jag blir riktigt arg-
ja så är livet 22.1.2022 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-22 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sluta med det där.
2022-02-22

  Öknens Ros VIP
En styrka, en kraft som kommer inifrån.
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP