Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Baravarahärochnu...

Natten falnar ut.
Mönster av spröd blombladsväv.
Väcker morgonen.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-22 20:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utsökt!
Stor lyrik på få rader.
2022-02-26

  Kajan VIP
En fin text, spröd och stämningsfull.
2022-02-26

    ej medlem längre
det där måste va det fulaste fottot jag någonsin har sett
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se