Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Rötmånad klokuggla<3



var den första tanken vid anblicken
då persiennen öppnades
stängde den omedelbart
alldeles fel årstid
Ett koppel orrtuppar flaxade runt guldkalven
de burrade upp sig
undrade vilket duracellbatteri de hade
Allt kändes pinsamt
som inblick i en smutsig fantasi

Förlåt klokuggla förstår gångna natten
varit jobbig som måste se spektaklet
slösar inte mer energi på dumheter
dessutom förlorar jag viktig sömn
behöver energi för axla upp
har mycket måste göras
fäste på pränt några rader stängde ner
somnade om
har beslutat mig för genomföra bildvävnaden
därefter skänka "vävstolen" till Kupan
samt den påbörjade ryamattan jag fick av
en arbetskompis i Götet. Allt material ligger
i "Dramaten" som jag kan behöva till annat.
Har valt göra nya saker för gammal skåpmat
tråkar ut mig så in i !!
mötet med nya människor
ger innovationer bryta kretsloppet.
Lämnar gruppen så fort jag får mycket
i trädgården, ska hantverka bland mina penslar
Men de får litet nya influenser
tills jag slutar där och då ger jag tillbaka
den energi jag får av dem.
Dagens schema fullspäckad och kvällen
dags med vattenträning, mycket fysträning
ger resultat inför utearbetet
och glädjeendorfiner , vilket många behöver
som fastnat med fötterna i fotbadet!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-02-23 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP