Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mandelmanns


gårdagens avsnitt tog upp något viktigt
som alla borde tänka på
det inspirerande paret hade besök
av sin vän psykologen
som talade med dem om deras framtida planer
och hur viktigt det var för dem
att ge varandra fria tyglar att växa
och glädjas åt den frihet de har
leva ut sina drömmar
och glädjas med den andre
därmed växer deras kärlek
till varandra
man måste väva varpen
i alla färger allt sker lika naturligt
som soluppgången
ingen konstlad plast
då finner kärleken sin rätta plats

Med andra ord den man bryr sig
tömmer man inte på energi
och lever på deras batteri





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-02-23 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP