Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAGG

Det är hjortron

och hälsingeskogar

Det är komma tvärs över mon

Klinisk frihet

från rökiga krogar

Vackra vildrosor

i en person

"Driver dagg, faller regn"

repriseras

Liksom barndomens

"Nybyggarland"

Pojkårsdrömmar som

apostroferas

i en glänta vid Dalälvens strand

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/2 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2022-02-23 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!
2022-02-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin stämning i dina ord!
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP