Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I paranoid ide


Mördaren Putin

Mördaren Putin
I galen invasion
Oskyldiga dör
Pga paranoid idé
Att Nato hotar Ryssland







Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-24 06:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Instämmer!
2022-02-25

    Lena Staaf VIP
Putin begår en rättsvidrig handling som leder till många människors död och stort lidande. Han är en auktoritär nationalistisk ledare som vill ha kontroll över länder där det bor ryssar. Men han vill också hindra natos utvidgning och inflytande.
2022-02-24

  Flicis VIP
Nästan skjuter ingen hare
2022-02-24

  Solitaire VIP
Olustig är tanken
att Jinping är bäste vän
Världskriget är nära
Ministrarnas skarpa ord
hjälper knappast mot mord

2022-02-24

  siv birgitta.a. VIP
vad har han för rätt att döda,
han är maktgalen hopas att han faller..
men då kommer en ny maktgalen .
till makten jag hatar ondska må kärleken en da på jorden vinna.
skall dom hota för att människorna må lyda han är ett riktigt svin jag blir arg bara jag tänker på al ondska orättvisa .
av birgitta
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP