Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

putin 24.2.2022

vad har han för rätt att döda.
han är maktgalen.
hoppas at han faller.
men då kommer en ny.
maktgalen till makten.
jag hatar ondska.
må kärleken en da på jorden vinna-
skall dom hota för att .
människor må lyda.
han är ett riktigt svin.'
jag blir arg bara jag tänker..
på all ondska o.'
skrev i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-24 10:02



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
den nye Putin missbedömde, eftersom han inte ens är den riktige Putin, är orden från hans fru och hans biologiska döttrar,
Ludmila säger att han dog 2015.
2022-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
Instämmer till fullo
2022-02-26

  Fjellhuldra VIP
Stark skrivet.
Vi är många som känner detsamma.
2022-02-25

  Eva Langrath VIP
Vi är många som delar din frustration
2022-02-25

  Kajan VIP
Den förtvivlan och frustration många känner finns i dina ord.
2022-02-24

  Öknens Ros VIP
Starka känslor i dina ord.
2022-02-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja ondskan den blir värre och värre...starka känslor i dina ord
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP