Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inte skog utan nedfallna torra träd och ändå lever i symbios !


Det finns inte skog utan nedfallna torra träd och ändå lever

 

  

-Jag tar avstånd från verbal eller annan aggression,

Om världens diplomater har misslyckats med att sluta fred, förtjänar de att vara de första att skämmas.

 

Herr Putin är äcklad av västerländska perversioner och konspirationer som "Amerikan Wife" för NATO-soldater över gränsen, sa han, i sin utröstade romantiska själ .... när han sa att Nato var för nära avlyssningssystemet under rysk mamma kjol!

hahaha. sade vi många men där  hundratals om rumänska , ryska och ukrainska kvinnor faller offer i kombinationer med soldater (precis som japanska kvinnor statens prostituter under Summatra kriget)the tee party house. 

Putins kvinna och flickvän och sonnen är av ukrainskt ursprung får oss att dra mer flexibla slutsatser om manens revy och ansvar rädda sin flock.

 

Nu är det över med fredsstiftarna, det här handlar om social utrensning, då Ukrainas president ingrep i en roll där brodern går emot en annan bror...

 

En liten och fattig by i Rumänien, tre mil från Ukraina, fylldes över natten av hundratals flyktingar i natt, allt förstördes, allt åts som gräshoppor, så om det fortsätter så här kommer det att nå hela Europa: Fred eller krig?

 

Vilken mardröm fick barnen i byn utstå, som jag hjälpte genom organisationen Hoppets Stjärna i 15 år? nu invaderad av olämpliga ukrainska alkoholister, desertörer...

 

Jag är lite förvirrad, vem bär skulden och vem är det inte?

 

Varför ska jag tycka synd om smugglarnas besvär?

Det hela kommer att sluta när de delar upp sina territorier sinsemellan och medan de mobiliserade ungdomarna dör för en tvivelaktig andras sak.

Som analytikern sa: Putin föredrar judo, inte schack som amerikanerna, han kommer att agera i taktiska spel precis som i judo.

Detta är vad en mans känslor för en kvinna kan leda till, en sort fransk renässans, medan rumänska president som säljer barn och kvinnor och folk förbannar honom  i varje inlägg på Fb för det. hottar Ryssland, "lugn" det är ofattbart hur long kan sträckas denna innebörds revolt för att upprätthålla lag och ordning på andras bekostnad.

 

När Putin sa det i en dagdrömfrån det politiska bordet : älskling Ukraina  nu måste du stå med det på gott och ont,  

Jag började inse allvarligheten om en biscuit operation och ett system bankar som kommer att inte bli operationell i Mars och är på glid framöver...

 

 

 En gammal kvinna gav mig ett exempel på varför hon inte borde rädda alla fåglar, utan bara de vi föredrar till fjädrar och modenycker? 




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-02-24 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP