Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlös längtan

Om inte skalet skyddar.
Det inre så oskuldsfullt.
Sårbart, skört och oförstört.
Ännu jag känner resterna av ebenholts.
Tickandes som livlös längtan.
Kanske en del av mig redan på väg bort.
Men samtidigt stannar här.
Ensamhetens doft inte längre så intensiv,
men ännu jag känner dess toppdoft som
en mustig smog i rummet.
Vilsen utan frestande lockelse.
Det som förför.
Den isande kyss av drottninglik karisma.
Bottnar i ömhetens kvicksand.
Rör vid mig och jag tolkar dina tårar.
Drömmar smälter till figursydd tystnad.
Vi låter det vara så.
För en stund.
För alltid.
För evigt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-02-24 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det inre så oskuldsfullt.
Sårbart, skört och oförstört."

pearl: (låt från 90-talet =)

"please be
gentle with me
im sensitive
and id like
to stay
that way" <3

"Rör vid mig och jag tolkar dina tårar."

jo. senaste forskningen, har kommit fram till vad man tänker, påverkar vatten i närheten. ja, vatten är känsligt. till och med, ja, ens tårar, berättar om hur man känner sig. så det går att göra vatten heligt. jag vet, bella gjorde det en gång! =)

"Tickandes som livlös längtan."

låter som mig det =(

"Den isande kyss av drottninglik karisma."

låter som mig det =)

jag är fnissig som en tonåring nuförtiden. det blir bara värre och värre! hövva ^_^
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP