Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OBS! Detta gäller INTE de ödmjuka, utan de egenrättfärdiga, självgoda.


NI SOM KLAGAR ÖVER KRIG

Ni krigar och strider själva här, i detta mikrokosmos.

Ni bekämpar dem som vill presentera ett alternativ till vansinnet, nämligen Jesu evangelium.

Det beror på att ni hatar Gud. 

Nåväl. Det gjorde även jag. När jag var ateist.

Mötet med Jesus gjorde att allt tog en annan vändning.

Blev jag perfekt? Knappast! Även om ni tydligen förväntar er att jag ska vara det, medan ni å andra sidan överser med biskopar som begår äktenskapsbrott.

Oavsett hur det ligger till med detta, så är det äckligt att se hur många vältrar sig i sin självgoda dubbelmoral.

Vad ska NI åberopa er på när ni en gång står inför Gud?

Själv har jag INGENTING annat än Guds nåd. Så usel är jag.

Du kanske menar dig vara bättre.

 

 

LARZ GUSTAFSSON




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2022-02-24 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP