Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG GER DEM TILLRÄCKLIGT MYCKET REP

Jag ger dem tillräckligt mycket rep

Det är ett gammalt beprövat knep

Intervenera kan andra göra

Jag låter dem tuta och köra

Jag ger dem tillräckligt mycket rep

och tar ett äpple till

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-02-26 10:41



Bookmark and Share


  Koloristen
Give 'em enough rope!
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP