Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 städer i Ukraina vill städa med våra verktyg. 


Strandpromenaden seger på svenska folkets rygg, nej tack!

Sverige ska inte ge dem vapen för att skydda det negativa inslaget i något läger!

Varje land ledare bör försvara  först vad som är bäst för dess folk inte sig själva.

USA -Nato hjälper inte heller om det är inte till deras sfär intressen, översätt detta som du vill eller kanske om du inte förtjänar ditt dumma öde.

En skeppskapten lämnar det sista skeppet i ordets rätta bemärkelse, men inte när hans inkompetens kan översättas till en oförmåga att ta hand om sina rorsmän.

Andra länders verksamhet är inte Sveriges angelägenhet, men kan bli att träsket sväller... , 

Först och främst får vi inte tillåta multiplikation av negativa element i kungliga hovstaternas.....rike

Listan på vapen som Ukraina vill ha från Sverige (aftonbladet.se)

So?ia vicepre?edintelui Ucrainei a ie?it la r?zboi. Gestul s?u a f?cut înconjurul lumii! (romaniatv.net)




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2022-02-26 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP