Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går precis lika bra med selleri!


Vi är på en krutdurk i Tjernobyl.

Vi är på en krutdurk i Tjernobyl.

 

Rumäner har stormat apoteken i tre dagar för att köpa jodtabletter, jag säger Det går precis lika bra med selleri! https://www.youtube.com/watch?v=aFmIS5qeetA

 

 känner du dig lite torr i halsen kan detta vara en indikation på att strålningen har blåst mot oss av vinden, tveka inte. att göra det till en livsprincip att koka en liter vatten och en bit selleri eftersom den fortfarande tål små mängder strålning.

Den ukrainska kärnkraftsmyndigheten rapporterar att strålningsnivåerna vid det tidigare Tjernobyl-verket har stigit efter att ryssarna tagit kontroll över det strategiska målet. Uppgifterna får även stöd av rumänska experter, men Ryssland förnekar allt. Moskva säger att de kommer att skicka fallskärmsjägare till området för att säkerställa säkerheten.

 

Rumänerna gör som vanligt narr av de dåliga skämten.

Rothschilds som köpte Ukraina bryr sig om kärnkraftverket i Tjernobyl?

 Specialister från det ukrainska Ecotentr Company kopplar ökningen av gammastrålning i området till uteslutningen av kärnkraftverket i Tjernobyl från vegetationsskiktet efter påtryckningar från ett stort antal tung militär utrustning, säger statens kärnkraftsinspektion på Facebook.

 Presidentens rådgivare till Ukraina (SNRIU) Mihailo Podoliak meddelade på torsdagskvällen att den ukrainska armén har tappat kontrollen över kärnkraftverket i Tjernobyl. Tjänstemannen sade också att tillståndet för Tjernobylanläggningen eller kärnavfallsdeponierna är okänt. Jag vet inte vad som finns där. Det finns inte många kartor över radioaktiv kontaminering, att döma av sensorernas position kan det vara ett varmare område, cirka 30 km i diameter. Jag hoppas att det blir en mindre olycka, att det inte ökar och att alla inblandade i det området är väldigt försiktiga. Vi är på en krutdurk om vi startar helvetet”, sa fysikern Silviu Gurlui.




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-02-26 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP