Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Zelenski lämnade Kiev i all hast.

 Han var inte i den ukrainska huvudstaden i går. Han och hans följe flydde till staden Lviv, där ett boende arrangerades för honom och hans medarbetare", skrev Volodin på sin Telegram-kanal i lördags, enligt Interfax. för att träffa Zelenskij i Kiev, sa Volodin. "De var inbjudna till Lviv för ett möte", sa Viaceslav Volodin. Videon från Kiev på Zelenskys sociala nätverk har tidigare spelats in, och Zelensky själv "bevakas av nynazister", tillade ordföranden för den ryska statsduman.




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-27 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP