Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRYGG I FRÄLSARENS HÄNDER

Trygg här i Frälsarens händer

Det blir för alltid mitt svar

Orosmoln runt våra länder

Jesus står dock ändå kvar

Insläppt, den trofaste stannar

Ty sådan är Hans natur

Nu är vi mera än grannar

Hjärtat har stämts om i dur

 

Trygg hos min borg och min  Fader

Han släpper sldrig Sitt tag

Trots misstag och eskapader

är vi ett team än i dag

Löftena kan aldrig svika

Han som har lovat är sann

Kärleken ska aldrig vika

ens från en underlig man

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2022-02-27 09:04



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det var fint skrivit tack
2022-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är min Frälsare och var det faktiskt redan innan jag blev frälst.
Han är ju hela mänsklighetens Frälsare, men det är först när man tror på Honom som man får del av det Han har att erbjuda.

Tack för din kommentar!

2022-02-27

    ej medlem längre
jag vet att du har annan trosuppfattning än mig. men jag vet att ganesha lyssnar på och är stolt över mig. han gav mig stadigvarande pension tills 2048 - när jag egentligen ska bli pensionerad. jag har träffat många fina kristna i mitt liv. en som nästan va lika bra som min bella! <3
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP