Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Essä/Recension.Elon Musk Muskler utan att tveka har lanserat satelliter för internetuppkoppling över hela världen.


Starlink satellitbredbandstjänst har aktiverats i Ukraina

Elon Musk meddelade att hans SpaceX:s Starlink satellitbredbandstjänst har aktiverats i Ukraina efter att en tjänsteman i Kiev uppmanat tekniktitan att leverera utrustning till sitt land som redan är på väg, bekräftar miljardären.

Samtidigt som Ryssland försöker kolonisera Mars, försöker Ryssland ockupera Ukraina!

Om dina missiler lyckas landa från rymden kommer ryska missiler att attackera civila i Ukraina!

Vänligen tillhandahåll Starlink-stationer till Ukraina, skrev chefen för digitaliseringsportföljen, Ukraina, på lördagsmorgonen.

Han uppmanade också Elon Musk att uppmuntra sunda ryssar att motsätta sig deras regering.

Starlink driver en konstellation av över 2 000 satelliter som syftar till att ge internetåtkomst till hela planeten. Starlink-tjänsten är nu igång.

Flera terminaler är på väg, säger Teslas ägare och rymdföretaget SpaceX på Twitter. Källa: france24.com

 




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-27 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP