Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu förstår jag varför min son roine ville ha den vita duvan på begravningen fred på hela jorden. det viktigaste av alt.


tankens kraft kärlekens kraft-

tankens kraft kärlekens kraft.
.är stor i vårt hjärta.
ge kärlekens tankens kraft.
till alla i ukraina o där dom krigar,.
nu har vi fått nog.
men tanken kärleken.
kan vi nå varandra,.-
tänker på människors lidande.
tänk låt den onde falla,
dom skall till jorden fala.
nu skall kärleken på jorden.
nu skall en ny värld.
öppna sig för värme o kärlek,'
kärleken till alla i ukraina,
måste vara större en ondskans makt.
putins makt att vinna en dag faller de onda,
väntar bara få höra det på radio en dag.
av birgitta skrev27.2-2022,

jag har själv lämnad mitt hem med nästan alt 2 gånger.
att bli hotat och be polisen om hjälp.
att vara rädd det sitter i tankarna hela tiden.
jag tänker på barnen därför skall dom onda krafterna försvinna .
alla vi lägger i hopp våra tankar kärlek då vinner kärleken.
minna tankar i dag.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-27 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP