Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek föder kärlek.

en man o en kvinna,'
som älskar varandra.
föder kärlek.
ett nytt liv.
ett barn det är kärlek.
det är så livet,
blir till i kärleken.
mysterium att älska
hat föder hat.
kärleken värmer vårt hjärta.
sänd ut kärlek.
ta emot kärlek
tänk vad skönt att älska.
tänk vad skönt gå in i en kyrka .
då känner jag värme kärlek.
tänk träffa sina barn barn barn.
jag tänker det är minna minna.
MINA TANKAR I DAG 27.1.2022 BIRGITTA




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-27 11:34



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kärlek. Så vackra tankar
2022-03-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackra och kärleksfulla tankar! Fint!!
2022-03-01

  Öknens Ros VIP
Fina tankar du har!
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP