Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PK-PONKEN

PK-ponken

som det gullas med

sitter i tantens kök

Uppassad

och matad med sked

I dag är det pannbiff med lök

"Se nu till att vara PK i dag!"

manar tanten strängt

"Jag gör allt för dig, kära tant!"

svarar lille Bengt

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-02-27 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP