Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ignacy Krasicki 1735 -1801 översättning A.l


Den som önskar få bytet kommer alltid att hitta en orsak

Två vargar mötte ett lamm i skogen.

Lammet ropade -"med vilken rätt håller ni på med att slita isär och äta min kropp?"

De sa -"ensam i skogen är du svag och ditt kött är gott "

 

 




Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-02-28 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP