Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhandlingar har inletts mellan #Ukraina och #Ryssland.

2022-02-28 12:26

 

Förhandlingar har inletts mellan #Ukraina och #Ryssland.

De äger rum i #Vitryssland, Gomel-regionen, på stranden av floden Pripeati.

 

Må Gud upplysa deras sinnen och nå en fredsöverenskommelse. Låt oss hoppas att stolthet inte sätts över de oskyldigas liv. Gud hjälpa att allt blir bra.

 

Ukrainsk delegation: Nicolai Toci?kii (biträdande inrikesminister), Alexei Reznikov (försvarsminister), Mihail Podoleak, David Arahamia (ledare för fraktionen "Naroda Servant" i Verkhovna Rada), Rustem Umerov (, Andrei Costin.

Rysk delegation: Vladimir Medinskii (rådgivare till den ryske presidenten), Andrei Rudenko (biträdande utrikesminister), Leonid Slutskii (ordförande i dumans utrikesutskott), Boris Grazlov (rysk ambassadör i Vitryssland).




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-28 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP