Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PROFESIONELLA GRÅTERSKOR

Professionella gråterskor

De kommer alltid fram

Krig eller katastrofer

De samlar aldrig damm

Samma folk hela tiden

Kransar och tunga tårar

Då är det slut på friden

Då kommer dessa dårar

 

LARZ GUSTAFSSON 28/2 2022

https://www.arbetarbladet.se/2022-03-01/amerika-ar-boven-i-ukrainakonflikten

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2022-02-28 20:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Hela världen skall leva i skräck. Det är tidens melodi. Tacka vet jag "count it all joy!".
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP