Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den blindA


"jag köpte min kärlek för pengar
för mig fanns ej annat att få" Fröding

Då monstret kom till världen
och hans mor honom såg
ropade hon till dolan
varför ströp ni honom inte
med navelsträngen?

alltid fick den blinda uppdraget
på horhuset
----

Det finns människor och ickemänniskor
så fula inom utom
eller bådadera
att inte ens en mor orkar dem
själv hade jag aldrig behandlat andra
som fulheten gör
fostrad som jag var


men dumheten startade kriget
och en annan är en soldat
---

vet varje som närmar sig min sida
har inga goda avsikter de stänger jag dörren för
några har jag blockerat för de är fega hundar
andra läser jag inte alltför manipulativa
de svaga går under
men de starka slår tillbaka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-03-01 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP