Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgon älskade uggla<3


Avklädd



Hotet från omvärlden
trampa inte på vilddjurets svans
då går det till attack
förhandlingsbordet
Glöm det
enbart taktik
Psykisk krigföring ökänt vapen
ny verklighet förändrar lagarna
även för predatorer
deras jaktmarker minskar
står till sist i ljuset
från stridslarmet
Ingen vacker syn dessa
Putin Hitler Lenin
alla spindlar i nätet
som samlar omkring sig
alla ja-sägare

exakt samma skrot och korn!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 08:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen fundersam över kommentaren.
2022-08-10

    ej medlem längre
columbus bush bildt

samma skrot och korn!
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP