Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Församlade kring bordet


Det är inte tomma ord
insikterna förhandlingsbordet
vacklar under tyngden
av vapenskrammel diplomatisk lösning?
Putin och hans generaler
utnyttjar varje oheligt vapen
och fortsätter putsa på sin brynja
kravet från Ryssland
de bofasta lägger ner sina vapen
och en marionettregering
ska flytta in och Ukrainas kvinnor
ska bli horor åt den ryska armén

Heder åt Ukrainas soldater
som kämpar för allas lika värde
att leva sina liv efter
demokratiska rättigheter
och inte slavar under en diktator




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 08:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Stark och engagerad text!
2022-03-01

    ej medlem längre
"demokratiska"

nja, mer nationalsocialistiska. du tar del av det andra hållets propaganda. alla ljuger, i princip.
2022-03-01

  morgonstjärna VIP
Som fågelungar gapar vi
och sväljer okritiskt alla lögner
som serveras oss via media
och andra informationskällor
som är osakliga

det är en viktig del av psykisk krigföring
att bryta ner motpartens vilja
därmed lätt att manipuleras.


2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP