Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som av en kniv



skingras dimhöljda avsikter
då fundamentet de står på brister
-det finns alltid ett plus och ett minus
hur vi än försöker vända på kappan
2014 var inte människor manipulativa
såklart var lammet naiv det året
motsträvigt lärde sig med tiden förstå
vad som under ytan finns, hos de som inte vill
i ljuset barskrapade stå :(

Ha en bra dag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-03-01 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var muslimhat då. och hade varit i över 10 år. men rysslandhat är enklare.
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP