Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla<3


arvegods är mycket



allt ifrån bordssilvret
de vävda mattorna
konstverken
kommit fram till våra minnen
de lutar vi oss mot
i svåra stunder
slutade andas då ljuset tändes
de andra omkring mig
märkte ingenting arbetade tysta med sitt
Då kom jag ihåg rösten
tonen densamma
ej medlem längre
81,581387% av all statistik görs upp på platsen
2019-03-15

Visst är det så
Nyheter som är en gammal sanning
personer med blod på sina händer
gömmer sig bland flyktingströmmarna
grymheten når andra dimensioner
då förövare gömmer sig
bland sina offer.
I det utrotningskrig som pågår
faller andra världskrigets skuggor
över nuets offer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-03-01 18:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck kommer ihåg den

2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP