Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krutrök


Tevetornet fälldes
ingen kommunikation
splittrar styrkorna ..
en pappa sköt sina tre barn
och sig själv i en kyrka
Statsministerns tal
hjälpen till Ukraina
Är alla förberedda spritkök
batterier till radion...
Var finns närmsta skyddsrum
Som en struts önskar sig
livet vara ibland
huvudet i sanden
Allt för makt och dominans


Tack för idag klokuggla kram
viktigare än någonsin
sluta handen om varje korn
De ska värma dig då du fryser
efter vinter kommer vår
Även efter oår














Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-03-01 22:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ikea är kvar i Belarus. Bojkotta!!!!!!

2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP