Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


några små guldkorn


Hoppas inte spindelben
hemsökt dina drömmar
glöm aldrig vi står raka som solrosor
med ansiktet vänt mot solen
oavsett krig eller fred
då vi lärt oss vem som i hjärtat bryr
Skurkar som Vanheder ger vi
en spark i baken
så de till mörkret återvänder
som tack för allt de gjort
Glömmen är vi inte
alla koppar levrat blod.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-03-02 06:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Pst bilden från
Min taivän vänner peppar och sträcker ut en hand då vi i hjärtat känner det behövs.


2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP