Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryningskoppen



i det fladdrande landskapet
närmar sig gryningen
på ängen nickar en häst
ett ryktat huvud skakar manen
så klapprar det, drömmarnas hovar
galopperar över vindbarnens rygg

solen häller upp dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-03-02 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP