Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samtalet



då kom meddelandet
svarade taivännen
den som jagad var
av hunnernas hövding
myndigheternas brist på kontakt
kapar fotknölarna vid
marken på medborgarna
nu löstes sig allt
strypsnaran föll mot jorden
visst värmer det
den som bär sanningen
som ett diadem runt pannan
kan även få sin rättvisa






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-03-02 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP