Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


utan förvarning



efter vattengympan avslappning
utan förvarning
då som nickande näckros
över vattnet flöt
slöt ögonen om tankarna
ansiktet behöll sin mask
sorgen sipprade ned
vågade inte andas
medan ringarna spred sig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-02 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP