Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


älskade klokuggla



som ett brev på posten
lyfter tankarna
då manipulativa krafter
rullar ut sina tanks
krossar varje levande
under sina larvfötter
den samvetslöse försöker
tvätta ren sin solkiga tvätt
varje dag

alltför smutsig inget blekmedel hjälper




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-03-02 11:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Spontan reaktion: underbar bild! Fint med ordleken, den dubbla innebörden av "tankar". Allvarsamt budskap.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP