Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 2


Du som är offret kan räkna med att dagen då monstret inte längre når dig
inte längre kan piska sparka misshandla dig fysiskt
fortsätter han ändå att psykiskt tortera dig
åratal efter era vägar skiljts åt
även om du sönderslagen rest dig ur askan
alla monster omger sig med en hallelujakör
som strör palmblad framför hans fötter

så fort du börjar röra dig kilar monstret över tråden
redo hugga dig i ryggen
du som är offret kommer alltid att vara den som bär skulden
medan skulden tvår sina händer
i helighetens vatten


alltid lärorikt vandra runt en stund, befrielse
inget fäster annat som kaveldun
lyfter efter en stund mot blå himmel

ha en fortsatt bra dag klokuggla
givetvis önskar även andra





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-03-02 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det kallas vampyrväsenden. inom kristendomen demoner. i afrika "the blues". också wendigo (nordamerikanska indianer). de har ingen livskraft själva. och ingen själ. och inga tankar. de kan bara stjäla från andra. och manipulera. men aldrig skapa nytt. aldrig skapa något vackert. eller originellt. ytan kan lura dig. men du kommer på det till slut. det gäller att bara leva för ljuset. det går inte att streta emot mörkrets krafter. visst går det. men det är så mycket som försigår, som vi får reda på.

"god
give me the courage
to change what i can
the serenity what i cannot
& the wisdom to
know the difference"

<3
2022-03-02

  morgonstjärna VIP
lärt med tiden den med så mycket mörker i ryggsäcken aldrig kan förstå andra.
vi kan skriva och lämna ljusa spår efter oss, men den som inget ljus har kvar dricker av andras vatten.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP