Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ukraina i våra hjärtan

 

 

De flesta vill ha

fred utom de som tjänar

pengar på kriget




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-02 13:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ryssland i mitt hjärta.
Rätt ska vara rätt.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP