Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto----------tack för idag klokuggla<3


Gläntan

Sitter på en sten och njuter
hör på avstånd fåglarnas röst
stundtals ögonen sluter
snart de sjunger med skälvande bröst
och ljuset mellan höga furor
sprider glitter under trädens grenar
alltet sig förenar
med friden och soliga gläntan
till en oändlig längtan
våren snart på dörren gläntar
livet på tröskeln står och väntar





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-03-02 21:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Då vi minskar antalet pjäser på brädet framträder mönstret



2022-03-02

  morgonstjärna VIP
Hemma 20.30 efter badet ser sambandet mellan då och nu. De får Inte mötas fadren som serverade levrat blod.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP