Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trollkonstnär



trolldom finns vet jag nu
som jag letade efter dem
själv kan jag inte skryta med
trollkonstnär vara
men mina vantar försvann hos Elsa
eller var det katten
som trodde sig stora möss funnit
och släpat mina grå torgvantar
till sitt gömställe




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-03 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP