Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla


Vårens värme



gömmer sig bak bergets kam
med frostgrader i fickan
visslar med vårens gröna gräs i sin frusna mun
blinkar mot frostgrå himmel
ryser med ryggen blottad
vi anar en glimt
av det kommande
då vi blir fria och levande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-03-03 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP