Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista flytten?

 

 

Åter till Gulag

från Söder till Hässelby

nära gravplatsen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2022-03-03 17:41



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Välkommen till en av de vackraste platserna vid vattnet och naturen.
2022-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Har du svalt Gulagpropagandan?
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP