Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännbart stoff



Obehagliga upptäckter
flera år efteråt
hotbilden klarnar
Vad finns bakom
siffror bokstäver
Vilken sorg
kanske förtjänar jag hat
som brydde dem
som dåligt mådde
Allt fler finner idag
Oavsett vem de är
nätet alltför infekterat
Många mår dåligt
det är svårt veta vad
äkta eller fejk




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-03-03 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP