Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för din kärlek-

tack för din värme.
jag alltid känt av.
tack för hoppet tron kärleken.'
tack för alt du gett.
sen jag varit liten.
i bland har jag tvivlat.
då har jag fel.'
bara tänka i morgon.
blir alt bättre.
tack för att du lärt .
mig att älska o förlåta.
tack för alt lidande.
då förstår jag alt.
människornas öden..
jag har gått igenom livet,.
med många tårar i bland.
förtvivlan o sjukdom.
mist minna 2 söner
men jag måste ändå kämpa.
till det är min sista stund.
tack för mitt humör.
hopps barn barnen får mitt humör.'
får denna styrka när man blir arg.
ingen har rätt att mobba den andre.
för att man själv mår dåligt.
tack för din andlighet.
tack för din kyrka där jag suttit
och sökt tröst många gånger .
tack för dina bibelord,
varje dag jag läser dom .
tack för dom står bakom mig i livet.
dom jag älskar i andevärlden.
av birgitta kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-03 18:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En jättefin text om livskraft, att orka med vardagen när livet känns tungt och besvärligt.
2022-03-04

  Öknens Ros VIP
Att i tron finna styrka att kämpa vidare i livet trots sorger.
2022-03-04

  Kajan VIP
Här ryms det svåra med att vara människa, och det stora i att vara människa , en väldigt fin text.
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP