Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bantamtuppen



hur andra gör vet jag inte
men hur fan själv gör för att sko sig
på andra människors olycka
det är något vi lärt oss där ingen
på humanismen tror
de ständigt den utsatte förtrycka
och gör allt för att förse honom
med handikappad krycka
avrättningen sker utan rättvis dom
det är inte Putin det är frågan om
spindelnätsdirektören blåser upp sig
som en bantamtupp
ändock av dvärgformat
galer gör han som han har krupp
denne inbilske tupp!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-03-03 21:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså var kommer de ifrån :D
2023-04-10

  morgonstjärna VIP
<3
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP