Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Europas största kärnkraftverk


Ryssarna har tagit kontroll
över anläggningen
ordinarie personal sköter det
för inte riskera en katastrof
vad visar Putin beteende
inget får hindra hans planer
beteendet visar grymhet utan gräns!
oavsett fotfolket oskyldiga
omgivningen förgiftas och dör

dessvärre frågar vad händer?
kutym ingen får namnge person här på poeter.se
den blir avstängd
hade maskerat ditt ansikte klokuggla
men någon kände igen dina ögon
och blev ja just det
VAD har hänt med moralen?
de jag blockerar känner jag igen
varför blir de förorättade?
minns tattaren med de lustiga ögonbrynen
fick ny skepnad...
en del är mer än andra hälen? kanhända 006
Vårt beteende härstammar ur gårdagen

Den som går sanningens väg får alltid
räkna med att bli ett slagträ i samhällsdebatten
på kanalen får vi veta elitsoldater går genom en
tusenmilavandring
de svagare lämnar in sitt nummer
men de som aldrig ger upp
är utvalda
försvara hemlandet.

















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-03-04 09:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oavsett avstånd eller inte till kärnkraftsverket betydelselöst. Föraktet för människoliv är fasansfullt!
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP