Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skuggornas hus


slöjorna sveper över
putsade fasaden
allt började en kvistfri morgon
vårsolen bryner varligt
tåspetsdansen svedjar huden
ofta och mycket skärvor skänker
allt det inte ögat ser
och en dag brinner huset ner
byggmästaren vrider sina händer
tar en dag i sänder
börjar till slut skissa på ett ark
ett streck här ett annat där
plötsligt byggnaden står färdig
med grund och allt









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-03-04 09:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
undrar just hur alla mår
kanhända en härdsmälta släppte
för testa några blockar
antar friden kräver dem stängda
vad tror du klokuggla?
omskolat groddade frön
letar som besatt efter en frökapsel mörkt violett daglilja, försöker locka på den men den tjurar.
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP