Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalet med lejonet


Varför dalta med Putin
döda aset
människor av den kulören
bara rost i rören
och riv ner tabernaklet
märkligt ändå så lika vi är
vännerna breder ut korten
övergivna djur på perrongen
liksom i alla krig
drar de omkring bland spillrorna
tills de övergivna dör av svält
om de inte redan skadade
ligger under ruinerna
samman med husbonden.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-03-04 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP