Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag älskade uggla<3 . en del dagar då guldgrävaren vaskar fram :(


Berätta mig doktorn

den som byter kläder förvanskar sanningar
har den vänt spegeln bak och fram
eller vrider den upp mustaschen
klappar sig själv på axeln
och berömmer sig, gjort något riktigt bra
medan han ur lomman drar upp
kosingen han lurade av dårarna?

den 16 maj 2016 noteringen
på insidan av blocket
skrev stenografiska tecken
förstår vem som sände mig
Fadersfiguren,
vilket språk och snuskiga texter kan
"serverar en kopp kaffe med levrat blod,
sinnesbilden av dig ditt svin"
tiden då Lorden försjunken i depression
och blockerad..

hade glömt men lärde mig använda pennan
och den är mäktigare än svärdet!








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-03-04 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP